Geser latar mburi

Pabrik Utas

Saiki MH duwe karyawan luwih saka 4,000 ing
ngarep lan luar negeri, 5 perusahaan dagang lan 40
cabang ing luar negeri, pabrik 6 karo 100,000
meter persegi wilayah produksi, gudang 1
kanthi kothak meter 12,000 saka area panyimpenan.

bab us

Babagan awake dheweNapa Pilih kita?

Saben customer unik. Pelanggan tuku saka MH kanthi alasan akeh. Nanging, ing kasus-kasus sing paling umum, tembung kasebut dumadi saka siji tembung: Trust.
Dipercaya ing pengalaman kita. Deleng uga Dipercaya ing solusi kita. Deleng uga Dipercaya ing asil kita. Maca liyane ...

agen kita

Agen KitaPengin dadi agen kita?

We are looking for sawetara wong apik kanggo gabung tim MH. Apa sampeyan dadi agen motivasi utawa agen broker? Kanggo rincian liyane, Klik kene.

Latest Social stream

pameran

Nuduhake Perdagangan

Ing paruh pertama taun 2018, MH bakal teka ing pameran perdagangan ing ngisor iki:

Canton Fair 123rd ing Guangzhou, China.
Phase III: 1st May ---- 5th May, 2018 Booth No. 14.4 A12-16, B07-11 Textile Material Fair Complex.
Looking forward kanggo ketemu sampeyan ana!
Texworld Paris Tambah: Paris, Prancis, 2018-09-17 - 2018-09-20
Ekspo Rumah Tangga: Expocentre Exhibition Centre, Moskow, Rusia 2018-09-11 - 2018-09-13

Waca liyane

Merek MH

Nilai merek, rasa, gaya, gaya lan gaya hidup. Tema kanggo merek MH ing dekade sabanjuré uga ketekunan sing direkam MH kanggo operate maneh.

gabung karo kami

Contact Us

MH Industry, Inc.
Alamat:
#18 Ningnan North Road, Ningbo, Cina
P: + 86-574-27766888
F: + 86-574-27766000
+ 86-574-27766111
E:

Tansah Ing Tutul

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file