Geser latar mburi

MH THREADS

Tujuan kanggo nyedhiyakake solusi jahitan profesional.

Geser latar mburi

LACE WORLD

Dadi prasaja, nanging dadi elegan, nambah renda menyang sandhangan, linen utawa non-tradisional
item bisa nggawe prabédan gedhé ing paningalan visual.

Geser latar mburi

MH RIBBONS & TAPE

Varietas pita lan kaset sing bisa digunakake
sing prasaja kanggo sublime, klasik lan understated.

Geser latar mburi

ZIPPER WORLD

Nutupi kabeh jinis nilon (koil), logam, plastik dicetak lan spiral zips, dirancang kanggo pas karo kebutuhan lan waé.

Geser latar mburi

BUTTON WORLD

Sampeyan bisa Count ing kita duwe tombol & fastener sampeyan pengin, karo layanan, pilihan, nilai dijamin.

bab us

Babagan awake dheweNapa Pilih kita?

Salah siji produsen lan eksportir paling gedhe lan eksportir aksesori garmen lan bahan tailoring ing China.

agen kita

Agen KitaPengin dadi agen kita?

We are looking for sawetara wong apik kanggo gabung tim MH. Apa sampeyan dadi agen motivasi utawa agen broker? Kanggo rincian liyane, Klik kene.

Latest Social stream

pameran

Nuduhake Perdagangan

Kanton 122nd Fair Phase III:

Tanggal: 31st Oct. ---- 4th Nov., 2017;
Produk: tekstil, apparels, shoes, office supplies, medication and foods
Alamat pameran: No. 380 Yuejiang Middle Road, China Impor Pameran Komoditas;
Booth No. 14.4 A12-16, B07-11 Textile Material Fair Complex

Waca liyane

Merek MH

Nilai merek, rasa, gaya, gaya lan gaya hidup. Tema kanggo merek MH ing dekade sabanjuré uga ketekunan sing direkam MH kanggo operate maneh.

gabung karo kami

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file